Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ÉRDI TAMÁS ZONGORAESTJE - VENDÉG: TÖRŐCSIK MARI
Rózsavölgyi Szalon

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Május 7-én és 25-én a Rózsavölgyi Szalonban Tamás koncertjének vendége Töröcsik Mari.Kapcsolatuk régi. Tamásnak első irodalmi élménye Töröcsik Mari hangjához kapcsolódik - ronggyá hallgatta gyerekkorában a János vitézt. Aztán kiderült, hogy a vonzalom kölcsönös, Töröcsik Mari ugyanis Érdi Tamás zongorajátékát hasonlóképpen kedveli, s születésnapjukat is ugyanazon a napon ünneplik.

"Boldog vagyok, hogy egy olyan koncertre készülhetek, ahol zongorajátékom inspirálja majd a fölolvasandó verseket. Chopint, Schubertet, Bartókot és Lisztet, Prokofjevet játszani úgy, hogy közben Töröcsik Mari hangján szólalnak meg a versek?! Mit ne mondjak? Úgy gondolom, mindenki megérti, hogy én várom legjobban ezt az estét. Persze, azért bízom benne, hogy ebben nem leszek egyedül."
  Stáblista
Zongoraművész 
Érdi Tamás 
Vendég 
Törőcsik Mari 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?