Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
RADNÓTI ÁLMOK KÉT FELVONÁSBAN
RAM Colosseum - RaM Colosseum

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Radnóti Miklós költő lakása ajtaján ma is az a névtábla áll, amit 75 éve Ő szögelt fel oda. Szeretett síelni, teniszezni, evezni s hajójuk neve Mütyürke volt.

Moziba járt, odavolt Chaplinért s francia sanzonokat fütyült. Egy életen át szerelmes volt, s versei ma is itt vannak velünk. Radnóti Miklós költőt a magyar állam törvényei alapján zsidónak nevezte, ő magát katolikusnak, s Jézust követve 33 évesen megkeresztelkedett. 1944-ben több százezer társával együtt... , története innentől kezdve már csak az övé, hanem mindannyiunké. Radnóti Miklós költő élete álmokban, versekben, először színpadon, 30 képben, 22 táncossal és 8 színésszel. A szövegkönyv a költő verseiből, naplójegyzeteiből, barátai gondolataiból továbbá 1920 és 1945 között elhangzott közéleti beszédek, írások részleteiből áll össze. Közreműködik: Katona: Medve József Lány: Michl Júlia Az ExperiDance Production Jelmez: Bistei Zsuzsanna Világítás: Takács László Hang: Sós Márton Ügyelő: Kormányosi Miklós
  Szereposztás
Radnóti 
Kroó Balázs 
Egyenruhás 
Széplaky Géza 
Öreg 
Geltz Péter 
Munkaszolgálatos 
Harsay Gábor 
Férfi 
Kókai János 
Nő 
Lőrincz Adrienn 
  Stáblista
Rendező 
Meskó Zsolt 
Koreográfia 
Román Sándor 
Díszlet-játéktér 
Meskó Zsolt 
Rendező asszisztens 
Kalányos Tamás 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A RaM Colosseumban a pénztárban ki tudják nyomtatni a jegyed, ha előzetesen átküldöd azt a rampenztar@experidance.hu email címre - kérjük, ehhez mindenképp időben érkezz!
  Cím
  Hogy tetszett?