Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
COCKTAIL CIRKUSZ - RENDHAGYÓ
New Orleans - New Orleans Music Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Könnyed szórakozás, ami kikapcsol, színház és cirkuszi csoda, ami elvarázsol!Régen a zenés, táncos, szórakoztató műsorok a nagyvárosok életéhez tartoztak, így Budapest kulturális életét is színesítették. Áprilistól a sokak által szeretett varieté-műfaj egyik modern, megújított változata elevenedik meg a New Orleans Club műsorán. A CirkuSzínház produkció artistái az új cirkuszi forma jegyében a színház és a varieté stílusát ötvözik a hetente bemutatott Cocktail Cirkusz elnevezésű produkciójukban.

A felnőttek cirkusza ez, - ami egyben egy szórakoztató színház, egy showműsor. Az artistaszámok - a légi- és párosakrobatika -, a zsonglőr-mutatványok és a látványos akrobatikus elemek mellett a résztvevők egy fordulatos történet szereplői is egyben. Csábítás, cselszövés és egy társulat összetartásának története elevenedik meg a színpadon. Ettől válnak a cirkuszi számok egy koktéllá, amely nem csak az italok, hanem egyben az életek keveréke is.
És mitől varieté? A műsor szereplői cirkuszművészek - akrobaták, zsonglőrök, bűvészek -, akiknek humoros, olykor izgalmas élete rajzolódik ki ebben a színpadi történetben zenével és lebilincselő látványelemekkel.

"Emődy a hiú bártulajdonos show-man és társulatának előadása szaltókkal tarkítva, édes-szerelmes akrobatikus tánccal fűszerezve, önfeledt zsonglőrködéssel megtűzdelve. Belesünk a "show-biznisz" csillogó világának kulisszája mögé, főhőseink színfalak mögött zajló történetébe."

www.cocktailcirkusz.hu
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A Belvárosi Színházban a pénztárban ki tudják nyomtatni a jegyed, ha bemutatod okostelefonon - kérjük, mindenképp időben érkezz!
  Cím
Budapest 1066, Lovag utca 5. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?