Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
III/II-ES RICHÁRD AVAGY HÚS ÉS HENTESÁRU
Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház - Jurányi Kamaraterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Bőkezű volt még erején felül is; gazdag ajándékokkal bizonytalan barátokat szerzett magának, és azután kénytelen volt, másutt zsákmányolni és zsarolni, ami biztos gyűlöletet hozott számára. Alattomos volt és hallgatag, szavaiban alázatos, szívében kevély. Mindig kész megcsókolni azt, kit megölni szándékozott. Céljának elérése végett nem kímélte életét egy embernek sem, aki útjában állt.Nem túl széles késsel egy tenyérnyire a szegytől a fej felé eső részen megszúrjuk, és a mellkasnál lévő ütőereket iparkodunk elvágni olyformán, hogy a behatolás alatt lefelé irányuló vágásokat teszünk. Ügyelnünk kell arra, hogy túlságosan befelé a gerinc irányában ne hatoljunk, mert akkor a légcsövet vágjuk el, aminek az a hátránya, hogy a vér a tüdő levegője által széjjelfröcsög. Ha a szúrás szakszerűen sikerül, és az ütőereket is elvágtuk, akkor abban a pillanatban már összehúzódik és agonizál, a vér pedig a kés kihúzása után bő, erős sugárban hatol ki a nyíláson.

Külön köszönet Kovács Andreának

Az előadás az Utolsó Vonal Művészeti Alapítvány közreműködésével készült.

Az előadásban a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatások tapasztalhatók, ezért csak erős idegzetűeknek, valamint 18 éven felülieknek ajánlott.

  Szereposztás
Színész 
Álmosd Phaedra 
Színész 
Baksa Imre 
Színész 
Bede Fazekas Anna 
Színész 
Felhőfi-Kiss László 
Színész 
Feuer Yvette 
Színész 
Keresztény Tamás 
Színész 
Király Anita 
Színész 
Némedi Árpád 
Színész 
Róbert Gábor 
Színész 
Stubnya Béla 
  Stáblista
Dalok 
Király Anita 
Dalok 
Némedi Árpád 
Rendező 
Felhőfi-Kiss László 
Shekespeare szövegek felhasználásával írta 
Felhőfi-Kiss László 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?