Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
COINCIDANCE - SZÉTTÁNCOLT CIPELLŐK
Munkácsy Mihály Művelődési Ház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 1021 értékelés alapján
  Leírás
A Coincidance társulat új produkciójaként a Grimm testvérek kedvelt meséjét, a Széttáncolt cipellőket választotta, melyet több budapesti teltházas előadás után Törökbálinton, a Munkácsy Mihály Művelődési Házban is bemutatnak június 21-én!Melyik mese is passzolhatna jobban az ͍r Sztepp Európa Bajnokaihoz (a társulatban 3 Európa Bajnok szerepel: Farkas Dániel, Potornai Norbert és Gyulai Júlia), mint az izgalmas történet 8 királylányról, akik éjjelente rongyosra táncolják a cipellőiket. A jóságos király eleinte nem is sejti, hogy leányai egy sötét, mesebeli herceg varázslata alatt állnak...
Gyulai Júlia rendező-koreográfus, Székács Zsófia jelmeztervező és Potornai Norbert arculattervező alkotói munkájához ezúttal Faisztl Ernő zeneszerző is csatlakozott.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
2045 Törökbálint, Munkácsy Mihály utca 83 Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?