Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
LAS VEGAS DIVAS - BERKES GABRIELLA KONCERTJE
Orfeum Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Aretha Franklintől, Barbra Streisand és Céline Dion dalain keresztül, illetve Cher közismert dallamai szárnyán repíti a közönséget Las Vegas koncerttermeinek hangulatába Berkes Gabi.Las Vegas-t, a kaszinók és a szórakoztató műsorok fellegvárát 1911-ben jegyezték be. A sivatag közepén létrehozott, az űrből nézve a világ legfényesebb környékeként számon tartott „Bűnös Város” számos, nemzetközi hírnévnek örvendő előadóművész (énekes, artista, bűvész, tánccsoport) számára ad(ott) otthont.

Az Orfeum új, Las Vegas Divas nevű produkciójában Berkes Gabi tündéri személyisége mellett, erőteljes hangjával Aretha Franklintől, Barbra Streisand és Céline Dion dalain keresztül, Cher közismert dallamai szárnyán repíti a közönséget a legnagyobb dívák és Las Vegas koncerttermeinek hangulatába.

Azonban egy igazi díva mit sem ér duettek nélkül. ͍gy az énekesnőhöz fia, Berkes Olivér, illetve művésztársa, Farkas Gábor Gábriel is csatlakozik, hogy egy igazi, felejthetetlen show-val vigyék a közönséget egy képzeletbeli utazásra a sivatag közepén található, fényárban úszó oázisba.

Programkezdés 21 órakor.
Kapunyitás 20 órakor.
Vacsorázási lehetőség 23 óráig.

Jegyárak:
Prémium: 2.500 Ft
Standard: 1.500 Ft

Telt ház esetén asztaltársaságok összeültetése előfordulhat.

Az asztalkiosztást mutató képen az egyes asztaloknál feltüntetett sorszámok az adott asztalnál maximálisan és kényelmesen ültethető személyek számát jelzi. A foglalás asztalra vonatkozik, az azon belüli ültetés érkezési sorrendben történik.

Köszönjük megértésüket!

A műsorváltozás jogát fenntartjuk.
  Szereposztás
Színész 
Berkes Gabriella 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyed bemutathatod a mobilodon, vagy vidd magaddal kinyomtatva papíron.
  Cím
1073, Erzsébet krt. 43-49. (Corinthia Grand Hotel) Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?