Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
DALNOKKLUB
Klebelsberg Kultúrkúria - Vinotéka

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 439 értékelés alapján
  Leírás
Versek, dallamok, gondolatok Házigazda: a Radványi - Balog - Borzsák trió Vendégek: Rév-komáromi Borostyán együttes két tagja: Nagy László – ének, gitárok, mandolin, Nagy Hollósy Zsuzsanna – ének, hegedű, ütőhangszerek

A Borostyán együttes a megzenésített versek műfaját műveli. Zenei világukat lírai hangulatú, dzsesszes és meditatív elemekkel ötvözött népzene és világzene jellemzi.
Zenei világukat lírai hangulatú, dzsesszes és meditatív elemekkel ötvözött népzene a világzene jellemzi.
Koncertek: Felvidék városaiban és falvaiban. Magyarországon koncerteztek Budapesten, Szentendrén, Győrött, Pécsett, Szőnyben, Koppánymonostoron, Komáromban, Szőnyben. 2007-ben koncerteztek Erdélyben, Kézdivásárhelyen és Berecken.
Fesztiválok: Nemzetközi Kaláka Folkfesztivál (Miskolc, Diósgyőr), 1. IGRIC Nemzetközi Énekmondó Fesztivál (Budapest), Gasztronómiai és Kulturális Fesztivál (Pécs), Zene- és Barátság Fesztivál (Szőny), Énekmondó Fesztivál (Érsekújvár), Klikk Fesztivál (Érsekújvár), Borostyán Folkfesztivál (Rév-Komárom), Víz, Zene, Virág Fesztivál (Tata), Ócsófeszt (Sárosfa)

D. Kiss Ildikó és barátai:

Műsorukban ír, skót és angolszász keresztény dalok szerepelnek eredeti nyelven és magyarul, saját feldolgozásban, valamint ír és skót tradicionális hangszeres darabok.
Dobóné Kiss Ildikó – ének
Gyarmati Gábor – gitár
Szabó Dániel – ír és klasszikus furulya, buzuki
Molnár Krisztina – hegedű
Mekisné Dobó Orsolya – ének

Manninger Lencsi:

Hatodik éve a Berka együttes énekese, így legtöbbet a moldvai, és a gyimesi népzenével foglalkozott eddig. Tanulmányai mellett (Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem, Népi ének tanszak) lehetősége nyílt tanítani, és különösen a gyermekekkel való foglalkozásban találta meg hivatását.
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Klebelsberg Kultúrkúriában elég, ha az utalványt bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?