Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SZEK:RÉNYMATINÉ - DIAVETÍTÉS VAJDAI VILMOSSAL
Katona József Színház - K:antin.

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Március 10-én, vasárnap délután diavetítésre és közös játékra vár kicsiket és nagyokat Keresztes Tamás és Winkler Róbert. A programra a belépő gyerekeknek 900 Ft, a kísérő felnőtteknek ingyenes, a program helyszíne alagsori ruhatárunk.Diafilmvetítés és mesedélután Keresztes Tamással, utána közös foglalkozás Winkler Róberttel.

Januártól izgalmas és sokszínű eseményekkel várjuk az érdeklődőket a 2012 nyarán felújított és átépített előcsarnokunkban. A Katona+ sorozatban felnőtt- és gyerekprogramokkal, koncertekkel, felolvasóestekkel és rengeteg egyéb eseménnyel találkozhatnak nézőink.
  Szereposztás
Színész 
Keresztes Tamás 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A Katona József Színházban a pénztárban ki tudják nyomtatni a jegyed 200 Ft ellenében - kérjük, legkésőbb 30 perccel az előadás előtt érj oda!

Ha esetleg gondod volt a bejutással ebben a színházban, jelezd felénk kérlek a címen!

  Cím
1052, Petőfi Sándor u. 6. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?