Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
DE COBRE: KÉT TŰZ KÖZÖTT - ROMA-MAGYAR FLAMENCO FÚZIÓ
Városmajori Szabadtéri Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.2 / 10) - 627 értékelés alapján
  Leírás
A De Cobre együttes nemzetközi projekt, megálmodója a társulat énekese, táncosa, koreográfusa és egyben vezetője, egy Madridban élő magyar művész, Keck Mária. Ő a szerzője is az együttes dalainak, amelyek a flamenco formavilágába helyezkedve a magyar folklór és a kelet-európai roma kultúra ízeivel lehelnek életet a De Cobre előadásaiba.Ezekben az előadásokban tradicionális szálak fonódnak össze személyes húrokkal, egyedi megfogalmazásban lüktet a zene, az ének és a tánc, kontrasztokban és hatásokban gazdag szimbiózist alkotva.

Előadók:

Ének, tánc – Keck Mária (HU)

Ének, flamenco gitár – Bettina Flater (NOR)

Hegedű – Víctor Guadiana (ES)

Cajón és ütőhangszerek – Miguel Reyes (MEX)

Vendég: Szalóki Ági


A De Cobre tagjai valamennyien a neves Amor de Dios és Casa Patas táncakadémiákon tanultak és innen is ismerik egymást. Ezek a zenészek számos flamencoművész előadását kísérték már világszerte.

A De Cobre együttessel – 2010 májusától, annak megalakulásától kezdve – Madrid különböző színpadjain mutatkoztak már be, így az Artebar, a La Boca del Lobo, az Espacio Ronda, az Entredós, a Las Tablas és a Sala BarCo színpadán, ezenkívül az asztúriai Gijónban a Centro Municipal Integrado El Coto-ban, Valenciában a Valenciai Etnográfiai Múzeumban és a szerbiai Újvidéken, a Novosadsko Muzicko Leto fesztiválon is.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet a mobilod kijelzőjén vagy kinyomtatva, papíron is bemutathatod!
  Hogy tetszett?