Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
NEM KELL MÁSIK APA
Megoldások Szobaszínháza - Púder Bárszínház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Megoldások Szobaszínháza a VAM Design Centerben.
Az előadás címe: Nem kell másik apa
Sok év lemondás után megtalálhatja egy anya újra a boldogságot?Két nő. Anya és lánya. Lemondás és áldozathozatal. Az apa rég kilépett az életükből, az anya elmúlt húsz évét gyermekeire áldozta. Ebben a szövetségben nem volt helye férfinak. Az egyik gyerek vidéken, a másikat alig látja. Most úgy érzi, itt az ideje, hogy végre egy férfi oldalán találja meg a boldogságot. Döntését el kell fogadtatnia a lányaival.

Sok év lemondás után megtalálhatja egy anya újra a boldogságot? Gyerekei miért állnak ennyire makacsul ellen? Kinek mi a célja és az érdeke? Az anya minden próbálkozása eleve kudarcra van ítélve, vagy végződhet ez egyszer jól is a történet?


Szereplők:
Anya: Tordai Teri
Lánya: Horváth Lili
͍ró, dramaturg, az előadáson közreműködik:
Turánszky Edina pszichológus, mediátor
  Szereposztás
Anya 
Tordai Teri 
Lánya 
Horváth Lili 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1092 Budapest, Ráday utca 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?