Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
PÁR-BESZÉD - ZENÉVEL ÉS IRODALOMMAL: BALÁZSOVITS LAJOS ÉS JÁVORI FERENC "FEGYA"
Rózsavölgyi Szalon

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Pár-Beszéd – zenével és irodalommal

"Nevet a Róth, nevet a Tóth, nevet a Csortos, nevet a Góth..."Balázsovits Lajos és Jávori Ferenc "Fegya" egészen különleges párbeszédre, egyfajta vidám szellemidézésre vállalkozik ezen az estén. A szeánsz apropója az OMIKE Művészakciója, azon belül is a Száműzöttek színháza, ahol a színpadról leparancsolt művészek csaltak estéről estére mosolyt a közönség arcára 1939 és 1944 között.

A vidámságról a közismert dallamok és a megidézésre kerülő szellemek gondoskodnak majd. Balázsovits Lajos a nézők közé varázsolja majd Szép Ernőt és Szomory Dezsőt, Salamon Bélát, Gárdonyi Lajost és Radó Sándort, a feledhetetlen komikusokat, Komor Vilmost és Bálint Lajost, a későbbi Lulu bácsit, akik a színház vezetői voltak. De velünk lesz Molnár Ferenc és Királyhegyi Pál, Csortos Gyula, Latabár Kálmán és Rott Sándor, Székely Mihály és Bajor Gizi, Kellér Andor és Latabár Kálmán, Herman Lipót festőművész és dr. Ribáry Géza, a Művészakció legfontosabb szervezője.

Megtudhatjuk majd, ki volt pénzügyi zseni, ki próbálta takargatni a kopaszságát és ki mesélt később még élete legfélelmetesebb pillanatáról is vidám történeteket.

Az égi zenekari árokból pedig olyan szerzők kísérik a vidám szeánszot, mint Szirmai Albert, Márkus Alfréd, Seress Rezső és Zerkovitz Béla.
  Szereposztás
Színész 
Balázsovits Lajos 
Színész 
Jávori Ferenc FEGYA 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?