Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JAZZY TOWER - BUDAPEST JAZZ ORCHESTRA TÓTH VERA
Margitszigeti Víztorony Kerengő

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.2 / 10) - 627 értékelés alapján
  Leírás
Az 1998-ban megalakult Budapest Jazz Orchestra igazán nagy áttörést jelentett a hazai jazz életben, hiszen létrejött Magyarország első professzionális big bandje, mely hangzásával a 20-as évek Amerikáját idézte. A zenekar dinamikus fejlődése során a műfaj jelentős zenei állomásait végigjárva mára a kortárs zene világszinten is elismert képviselőjévé nőtte ki magát. A BJO kiváló munkásságának ékes bizonyítéka az elmúlt 14 év, mely idő alatt számos koncert, hazai és nemzetközi elismerés illetve megszámlálhatatlan külföldi előadó színesítette a zenekar palettáját.A zenekar a kortárs improvizatív jazz és big band zene művelése mellett ápolja a kapcsolatot a műfaj gyökereivel - törekvése közkinccsé tenni annak értékeit, tapasztalatait pedig tovább adni a fiatal muzsikus generációnak. A BJO feladatának tartja a magyar zenekultúra honi és nemzetközi interpretálását, a magyar művészeti értékek magas szinten történő képviseletét.

Állandó résztvevője a rangos hazai és külföldi jazz fesztiváloknak: az egyetlen magyar big band, amely meghívást kapott a legrangosabb fesztiválokra, mint például a Montreux-i Jazz Fesztiválra, illetve a Cannes-i MIDEM fesztiválra.

A zenekar tagjai nem csak professzionális jazz muzsikusok, de többen közülük jelentős hazai eMeRTon illetve Artisjus-díjakkal elismert művészek is.

A BJO munkássága során - a hazai jazz együttesek között egyedülálló módon - számos nemzetközileg elismert művésszel dolgozott együtt, mely által a BJO nemzetközileg is elismert big band-é vált.

Az est sztárvendége Tóth Vera.


Érkezzen Jazzy hajójárattal!

a programjegy tartalmazza a hajós transzfert, egy welcome italt, a koncertet és a Víztorony-látogatást.

A különjárat menetrendje:

Vigadó tér 5. kikötő, indul: 18:45
Batthyány tér 1. indul: 18:55
Dráva utca 2. indul: 19:10
Margitszigeti Szabadtéri Színpad és Víztorony érkezés: 19:20

Margitszigeti Szabadtéri Színpad és Víztorony indulás: 22:30
Dráva utca 2. érkezés: 22:40
Batthyány tér 1. érkezés: 22:55
  Szereposztás
Színész 
Tóth Vera 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?