Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

JAZZY TOWER - MAJSAI SWING STARS (KONCERT)
Margitszigeti Víztorony Kerengő

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.2 / 10) - 627 értékelés alapján
  Leírás
Majsai Gábor mögött egy igazán profi karrier tornyosodik. Első komoly együttese a Wastaps volt, majd az Europa Group Cserháti Zsuzsával, akikkel végigturnézta Európát. Később külföldön olyan sztárok előtt lépett fel, mint a Four Tops, James Brown vagy a Modern Talking. A Cream-emlékzenekar után a Besenyő Blues Band következett. A zenekar 92-ben EMERTON-díjat kapott, majd '93-ban megnyerték az első pop-rock fesztivált.Már ezen a versenyen is sokan Tom Jones-ozták külseje és hangja alapján. Első szólólemeze BaráTom Jones címmel készült el. A közönség szimpátiája azóta is kíséri ezt az anyagot, így nagy örömmel énekli újra és újra.

Vágó István hívószavára egyik oszlopos alapító tagja lett a Favágók zenekarnak. 2002-ben Dés László és Geszti Péter szerzeményét, az Üvegtigris főcímdalát, a Rossz pénzt énekelte.

2006 fordulópontot hozott az énekes életében: a boltokba kerülhetett Póker c. önálló lemeze, majd 2007-ben a következő albumán klasszikus amerikai jazz nótákat énekelt nagyzenekari hangszereléssel, igényes, új magyar szövegekkel. Ennek apropóján alakította meg a Majsai Swing Stars-t.

A swing műfajban találta meg leginkább önmagát. A Swing és a Boogie c. mega-albuma szintén swing alapokra épít és a boogie-woogie felé is kacsingat. Az albumról több szerzemény a 90.9 JAZZY Rádió gyakran játszott dalai közé került. Majsai Gábor nagy sikereket arat a rádió rendezvényein.

Másodszor lép fel zenekarával a Jazzy Tower-koncertsorozatban a Víztoronynál.


Érkezzen Jazzy hajójárattal:

a programjegy tartalmazza a hajós transzfert, egy welcome italt, a koncertet és a Víztorony-látogatást.

A különjárat menetrendje:

Vigadó tér 5. kikötő, indul: 18:45
Batthyány tér 1. indul: 18:55
Dráva utca 2. indul: 19:10
Margitszigeti Szabadtéri Színpad és Víztorony érkezés: 19:20

Margitszigeti Szabadtéri Színpad és Víztorony indulás: 22:30
Dráva utca 2. érkezés: 22:40
Batthyány tér 1. érkezés: 22:55
Vigadó tér érkezés: 23:00
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?