Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MÁTÉ PÉTER - CSERHÁTI ZSUZSA EGY DARABOT A SZÍVEMBŐL
Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.7 / 10) - 1049 értékelés alapján
  Leírás
A Margitszigeti Szabadtéri Színpadon sorra kerülő az Egy darabot a szívemből c. emlékmüsoron ebben az évben részben új előadók közreműködésével csendülnek fel a mindenki által ismert slágerek.Az est folyamán a két népszerű énekes legszebb dalaiból hallhatnak részleteket a FŐNIX, élőzenekar kíséretében, Ruff Tamás vezényletével. A még teljesebb hangzás érdekében Máté Péter eredeti zenekarát egy vonós és fúvós szekció egészíti ki.

͍zelítő a repertoárból:

- Édes kisfiam…

- Hamu és gyémánt…

- Kicsi gyere velem…

- Elmegyek

- Egy darabot a szívemből…

- Hazám…

- Te ott állsz az út végén…

- Hull az elsárgult levél…

A Margitszigeti Szabadtéri Színpadon augusztus 04-én (vasárnap) 20 órától Máté Péter és Cserháti Zsuzsa legszebb szerzeményeit hallgathatja meg a közönség.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?