Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ÉRINTÉSEK - GÓBI RITA TÁRSULATA
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Az érintésnek – miként az érintettségnek is – mind a mai napig nincs artikulált nyelve, avatott szakirodalma: élményvalóságáról tudományos értekezés még nem született. Csak a művészetek (különösen a nonverbális műfajok: zene, képzőművészet, tánc) próbálkoztak tematizálásával, érzékiségünk titkainak felfedésével.Ám az intimitás, a testiség nem lehet tárgyszerű, (re-) produkálni nem hagyja magát. ͍gy a művészi önkifejezés vágyának, létezésünk adott, individuális keretének bizony ellenáll és a másikban való feloldódás tematikája, feszültség közöttük kibékíthetetlennek látszik. Ha csak…

Tudunk-e mindannyian táncolni? Vagy csak az táncol, aki hódítani akar? Tudunk-e bárkinek táncolni? Vagy csak az általunk kiválasztottaknak? Kell-e mindenkinek táncolnunk vagy elég, ha csak mások táncát nézzük?
Be tudunk–e fogadni minden táncot? Mindenki táncát? Ki tudunk–e nyílni mindenki táncára? Vagy csak annak táncára nyílunk meg, aki nekünk táncol? Vagy attól táncol nekünk, hogy észrevettük? Hol indul el egy tánc? Hol kezdődik a kölcsönhatás? És meddig tart? Van–e örök tánc? Vagy csak a tánc örök, de a táncolók változnak?

Zenészek: Dányi Krisztina, Hartyáni Gábor, Dóczy Gabriella, Gyulai Csaba, Takáts Eszter
Táncművészek:Góbi Rita, Sinthavong Zsófia, Pethes Ágnes, Samu Kristóf
Jelmez: Sinkovics Judit
Az est koreográfusai: Góbi Rita és Samu Kristóf

http://www.youtube.com/watch?v=7F09Cq2WqDM

További információ:
www.bethlenszinhaz.hu
www.gobirita.hu

Fotó: Bese Zoltán

Sissi Őszi Tánchét (SŐT7)
Második alkalommal rendezi meg a Közép-Európa Táncszínház a kerület névadója, Erzsébet királyné – népszerű nevén Sissi – neve napja köré a hétnapos, hét előadásból álló kortárstánc-fesztivált a hetedik kerületben, a Bethlen Téri Színházban. A Sissi Őszi Tánchét (SŐT7) fővédnöke Vattamány Zsolt, Erzsébetváros polgármestere.
  Stáblista
Koreográfia 
Góbi Rita 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?