Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MOZART: FIGARO HÁZASSÁGA (VÍGOPERA)
Városmajori Szabadtéri Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
W.A. Mozart – Lorenzo Da Ponte: Figaro házassága
vígopera másként

BEMUTATÓAmi a könnyűzenében John Lennon és Paul McCartney, a musicalben Lloyd Webber és Tim Rice, az az operában W. A. Mozart és Lorenzo Da Ponte. A tökéletes szerzőpáros. Kettőjük találkozásának eredménye három zseniális opera: a Don Giovanni, a Cosi fan tutte és a valaha írt a legjobb opera: a Figaro házassága.

Ennek az operának a szereplői nem legyőzhetetlen hősök, nem mitikus alakok, nem félistenek, hanem mi, az egyszerű átlagosok. A gróf, a grófné, a szobalány, az inas, a kertész, a szomszéd, az unokahúg... Ez az opera rólunk szól. Szeretetről, magányról, féltékenységről, odaadásról, bizalomról, kiszolgáltatottságról, csalásról és megbocsátásról. Mindennapos emberi játszmáinkról. És teszi ezt humorral, határtalan életörömmel, nagyvonalú bölcs derűvel.
Nagy pillanatok, amikor egy művészeti alkotásban valamilyen módon önmagunkra ismerhetünk. Mindnyájunknak vannak ilyen olvasmány-, film- vagy színházi élményeink. Szeretnénk megmutatni, hogy ez megtörténhet az operaszínpadon is.
  Szereposztás
Rosina grófné 
Fodor Beatrix 
Figaro 
Hámori Szabolcs 
Susanna 
Herczenik Anna 
Marcellina 
Wiedemann Bernadett 
Bartolo 
Jekl László 
Cherubin 
Mester Viktória 
Basilio, Don Cursio 
Megyesi Zoltán 
Antonio 
Hábetler András 
Almaviva gróf 
Kovács István 
  Stáblista
Rendező 
Hábetler András 
Karmester 
Köteles Géza 
Zenei vezető 
Köteles Géza 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?