Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KARL ZELLER: MADARÁSZ (OPERETT)
Városmajori Szabadtéri Színpad - Városmajori Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Carl Zeller: A madarász
operett

M. West és L. Held könyve alapján, Fái Jakab Béla fordításában, részben Kalotai László verseivel Milka, a szép falusi postáslány solymászi kinevezést kér vőlegénye Ádám számára Theodor hercegtől. A madaraival vándorló tiroli madarász büszkébb annál, hogy elfogadja Milka segítségét, féltékenysége szakításhoz vezet. Mária hercegnő álruhában követi kalandjairól hírhedt férjét, Theodort, ám leleplezés helyett a szerelemmel találkozik a fiatal Ádám személyében. Mária mindent elkövet, hogy Ádám a közelében maradjon az udvarnál. A fiatal szerelmesek kibékülésének útjában hiú hivatalnokok és a pénzsóvár udvaronc, Ladislaus családja áll. Csak a harmadik nap végén derül ki, hogy vajon mindenki megtalálja-e az igazi párját.

Karl Zeller a klasszikus bécsi operett képviselőjének legismertebb művében két bonviván énekli a szebbnél szebb dallamokat, úgy mint a Nagyapám még ifjú volt, Aki Tirolban csokrot ád vagy a Rajna-valcer.

tiroli lányok és legények, bíró, udvarhölgyek

Közreműködik: a Váci Szimfonikus Zenekar
Zenei vezető: Barta Gábor
  Szereposztás
Ádám, madarász 
Egyházi Géza 
Milka, postáslány 
Bordás Barbara 
Professzor 1. 
Koltai Róbert 
Professzor 2. 
Kovács Róbert 
Mária hercegnő 
Csonka Zsuzsanna 
Adelaide bárónő 
Iván Ildikó 
Adelaide bárónő 
Domoszlai Sándor 
Csörsz báró 
Németh Gábor 
  Stáblista
Karmester 
Farkas Pál 
Díszlet 
Szolga István 
Jelmez 
Csonka Zsuzsanna 
Koreográfia 
Nádasdy András 
Rendező 
Nemlaha György 
Dramaturg 
Nemlaha György 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?