Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MOLNÁR FERENC: JÁTÉK A KASTÉLYBAN (KOMÉDIA)
Városmajori Szabadtéri Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Városmajori Színházi Szemle programjában.

A szombathelyi Weöres Sándor Színház előadása.Egy elegáns, olasz tengerparti kastélyba kis színházi csapat érkezik: két szövegíró és egy fiatal zeneszerző. Tervük, hogy bejelentik az itt vendégeskedő primadonnának régen várt operettjük elkészültét. Ám a művésznőt jobban leköti az idősödő híres színész, mint a neki szánt operett és az ifjú zeneszerző szerelmes rajongása. A kacér primadonna, a hősszerelmes és a fiatal zeneszerző kínos szerelmi bonyodalmát csak egy drámaíró fortélya oldhatja meg.

A világsikert kiérdemelt darab páratlanul szellemes színpadi játék, elegáns komédia. Pazar mulatság, melyben szétválaszthatatlanul összegabalyodik valóság és látszat, igazság és hazugság, élet és színház.

Fotó: Mészáros Zsolt
  Szereposztás
TURAI 
Trokán Péter 
GÁL 
Orosz Róbert 
ÁDÁM 
Kálmánchelyi Zoltán 
ANNIE 
Nagy Cili 
ALMÁDY 
Szerémi Zoltán 
TITKÁR 
Vass Szilárd 
LAKÁJ 
Endrődy Krisztián 
  Stáblista
Rendező 
Jordán Tamás 
A rendező munkatársa 
Juhász Ádám 
Dramaturg 
Duró Győző 
Díszlet 
Horgas Péter 
Jelmez 
Dőry Virág 
Ügyelő 
Schmidt Róbert 
Súgó 
Balogh Lívia 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?