Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SZULÁK ANDREA: SZERETNI BOLONDULÁSIG (KONCERT)
Városmajori Szabadtéri Színpad - Városmajori Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Szeretni bolondulásig aranylemez hat kiváló, összeszokott zenész zseniális egymásra hangoltságának, varázslatos összjátékának eleven megtestesülése, melyen a magyar szívnek és fülnek kedves melódiák csendülnek fel dzsesszes hangzásban. Makulátlan dinamikával ékesítve, Szulák lágyan simogató hangja egyik dallamot a másik után fűzi fel a fényesen csillogó, képzeletbeli láncra. A tollpiheként lebegő pianók szabad szárnyalásba csapnak át. A belső erő által fűtött törékenység bámulatba ejtő.

Szulák Andrea nagy sikerű estje a 2012 tavaszán megjelent azonos című jazzlemezből készült, amelyen az 50-es, 60-as évek nagy magyar slágerei hangzanak fel jazz-köntösben.

Közreműködik:


Szulák Andrea

Ifj. Szakcsi Lakatos Béla

Balázs Elemér

Zana Zoltán

Lakatos Peczek Krisztián

Fenyvesi Márton
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?