Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MUNDRUCZÓ KORNÉL-BÍRÓ YVETTE: FRANKENSTEIN-TERV AZ ÁTRIUMBAN
Átrium Film-Színház - Átrium Kávézó

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.6 / 10) - 83 értékelés alapján
  Leírás
Az Átrium Film-Színház a Proton Színházzal összefogva ismét bemutatja itthon a legendássá vált Frankenstein-terv című előadást. Március 2-án és 3-án az impozáns Bauhaus épület gyönyörűen felújított előterében, különleges helyszínen, különleges előadásnak lehetünk tanúi. Kinek a bűne, ha odakozmál egy élet? Mikor kezdődik és hol ér véget egy apa-fiú viszony? Hova vezet a gyilkos szeretetlenség, avagy elkerülhető-e a végzet? Egyebek mellett ezekkel a kérdésekkel szembesít Mundruczó Kornél és Bíró Yvette Frankenstein-terv című előadása, amely 2008-ban elnyerte a POSZT-on a legjobb előadás díját. A darab nagy utat járt be térben és időben is az elmúlt öt év során, s bár a kiindulópont, az alaptörténet változatlan, most mégis egy új előadást láthatnak a nézők. Az előadást külföldön és belföldön a változó helyszínek tartják életben, s most speciális helyszínen, az Átrium fantasztikus Bauhaus-enteriőrjében − az előteret rendezik át erre a két napra − valósul meg. Mundruczó tulajdonképpen visszatér az Átriumba, hiszen még a felújítás előtt 2003-ban az Őszi Fesztivál keretében pont itt rendezte meg Lendvay Kamilló A tisztességtudó utcalány c. művét.

Frankenstein 02A Frankenstein-terv központi kérdése, hogy mit tehet, és mit nem tehet a „más ember” ezen a helyen, ahol mi, a „többség" fogalmazzuk meg kényszerűen, hogy mi is a másság, napi érdekeink, lakóhelyünk és adott pozíciónk, sikerünk és sikertelenségünk tükrében. Az előadás azt a mechanizmust mutatja fel fájó és nagyon is valóságos, aktív módon, amiben minden idegenkedés megfogan.
  Szereposztás
Színész 
Spolarics Andrea 
Színész 
Rába Roland 
Színész 
Mezei Kinga 
Színész 
Derzsi János 
Színész 
Terhes Sándor 
Színész 
Stork Natasa 
Színész 
Orth Péter 
Színész 
Kiss Ágota 
  Stáblista
Rendező 
Mundruczó Kornél 
Rendező asszisztens 
Csató Zsófia 
Díszlet, jelmez 
Ágh Márton 
Dramaturg 
Petrányi Viktória 
Produkciós vezető 
Büki Dóra 
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
1052 Budapest, II. ker. Margit krt.. 55 Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!