Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ANNA KARENINA
Café Budapest 2013 - Bárka Színház - Cseh Tamás terem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.3 / 10) - 68 értékelés alapján
  Leírás
A Magyarországon már többször dolgozó Vlad Troickij rendezésében láthatjuk a világirodalom egyik remekművének színpadi változatát. Tolsztoj regényét az orosz és ukrán színházi élet egyik legendás, különleges életutat bejárt, szinte besorolhatatlan alkotója, Volodimir Klimenko dolgozta át. Klimenko olyan kiemelkedő mesterek tanítványa, mint az orosz Anatolij Efrosz és Anatolij Vasziljev, vagy az ukrán Volodimir Ogloblin, de már a múlt század 90-es éveitől saját iskolateremtő útját járja, amely a színházművészet szakrális dimenzióit kutatja. Rendezőként, drámaíróként, színházpedagógusként, illetve művészetfilozófusként is jelentős életművet hozott létre. Az utóbbi években leginkább önálló, szürreális hangvételű színpadi műveivel, valamint klasszikus irodalmi alkotások eredeti látásmódú feldolgozásaival hívta fel magára a figyelmet. Újraértelmezte több antik görög szerző, illetve Shakespeare, Gogol és Dosztojevszkij műveit. Klimenko egyik legizgalmasabb, legdrámaiabb műve a Lev Tolsztoj regényének inspirációjára született Anna Karenina, amely nem a prózai mű egyszerű színpadi adaptációja, hanem a végzetes szerelem egyetemes, költői igényű megfogalmazása, a női sors metafizikai lényegének szívbemarkolóan szép, szavakból és csendből szőtt misztériuma.

A Bárka Színházzal közös előadás.

Rendező: Vlad Troickij
Szereplők: Szorcsik Kriszta, Száraz Dénes m.v., Ilyés Róbert, Pásztor Tibor,
Parti Nóra, Szilágyi Csenge e.h., Spolarics Andrea, Gados Béla, Kovács Ádám m.v.,
Ágoston Péter e.h., Nagy-Kálózy Eszter m.v., Szoták Andrea m.v.

Zene: Szakál Tamás m.v., Pagonyi András m.v.,
Díszlet: Vlad Troickij
Jelmez: Bánki Róza
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1082 Budapest, Üllői út 82. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?