1 Válassz előadást

2 Válassz jegyeket

3 Add meg az adataid

4 Fizess online
 Töltjük rögvest!
BATTERY DANCE COMPANY (USA)
Átrium Film-Színház
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga:
7.6 / 10
83 értékelésből
Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a   Főoldalon!
A Battery Dance Company (BDC), immár 37 éve a manhattani kulturális élet kiemelkedő alakja, amely Európa, Ázsia, Afrika, Dél-Amerika, Észak-Amerika és Ausztrália közel 60 országának színpadán és fesztiválján kápráztatta el a közönséget. Két korábbi magyarországi jelenléte során az együttes fellépett a Nemzeti Táncszínházban és a MU Színházban valamint a Pécsi Nyári Fesztiválon mutatta be alapítójának és művészeti vezetőjének, Jonathan Hollandernek a műveit.

Az Átrium Színház bemutatóján az együttes a BDC második koreográfus generációjának művészetét tárja a közönség elé, melyet korábban a New York Times és a nemzetközi sajtó is nyitottságáért, bátor kísérletezéséért méltatott.

Robin Bafana Sean in CarmensNETAz együttes öt részt választott ki legfrissebb előadásaiból az AUTOBIOGRAPHICA-ból és a PERCEPTUAL MOTION-ből. Kifejezetten ezekhez a darabhoz komponált zenét Polarity/1, Mike Incze és Farai Malianga New York-i zeneszerző, az ő zenéjük kísér négy darabot. Mira Bai Cook saját maga szerezte annak a résznek a zenéjét, amelyben táncol.

A Battery Dance Company magyarországi turnéja idén Budapestre és Győrbe látogat el, és része az Amerikai Külügyminisztérium hat országot magába foglaló európai turnéjának.

Helyszín

Átrium Film-Színház
Budapest, 1024, Margit krt. 55.
Térkép
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be. Köszönjük!