Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BATTERY DANCE COMPANY (USA)
Átrium Film-Színház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.6 / 10) - 83 értékelés alapján
  Leírás
A Battery Dance Company (BDC), immár 37 éve a manhattani kulturális élet kiemelkedő alakja, amely Európa, Ázsia, Afrika, Dél-Amerika, Észak-Amerika és Ausztrália közel 60 országának színpadán és fesztiválján kápráztatta el a közönséget. Két korábbi magyarországi jelenléte során az együttes fellépett a Nemzeti Táncszínházban és a MU Színházban valamint a Pécsi Nyári Fesztiválon mutatta be alapítójának és művészeti vezetőjének, Jonathan Hollandernek a műveit.

Az Átrium Színház bemutatóján az együttes a BDC második koreográfus generációjának művészetét tárja a közönség elé, melyet korábban a New York Times és a nemzetközi sajtó is nyitottságáért, bátor kísérletezéséért méltatott.

Robin Bafana Sean in CarmensNETAz együttes öt részt választott ki legfrissebb előadásaiból az AUTOBIOGRAPHICA-ból és a PERCEPTUAL MOTION-ből. Kifejezetten ezekhez a darabhoz komponált zenét Polarity/1, Mike Incze és Farai Malianga New York-i zeneszerző, az ő zenéjük kísér négy darabot. Mira Bai Cook saját maga szerezte annak a résznek a zenéjét, amelyben táncol.

A Battery Dance Company magyarországi turnéja idén Budapestre és Győrbe látogat el, és része az Amerikai Külügyminisztérium hat országot magába foglaló európai turnéjának.
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!