Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BATTERY DANCE COMPANY (USA)
Átrium Film-Színház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.6 / 10) - 83 értékelés alapján
  Leírás
A Battery Dance Company (BDC), immár 37 éve a manhattani kulturális élet kiemelkedő alakja, amely Európa, Ázsia, Afrika, Dél-Amerika, Észak-Amerika és Ausztrália közel 60 országának színpadán és fesztiválján kápráztatta el a közönséget. Két korábbi magyarországi jelenléte során az együttes fellépett a Nemzeti Táncszínházban és a MU Színházban valamint a Pécsi Nyári Fesztiválon mutatta be alapítójának és művészeti vezetőjének, Jonathan Hollandernek a műveit.

Az Átrium Színház bemutatóján az együttes a BDC második koreográfus generációjának művészetét tárja a közönség elé, melyet korábban a New York Times és a nemzetközi sajtó is nyitottságáért, bátor kísérletezéséért méltatott.

Robin Bafana Sean in CarmensNETAz együttes öt részt választott ki legfrissebb előadásaiból az AUTOBIOGRAPHICA-ból és a PERCEPTUAL MOTION-ből. Kifejezetten ezekhez a darabhoz komponált zenét Polarity/1, Mike Incze és Farai Malianga New York-i zeneszerző, az ő zenéjük kísér négy darabot. Mira Bai Cook saját maga szerezte annak a résznek a zenéjét, amelyben táncol.

A Battery Dance Company magyarországi turnéja idén Budapestre és Győrbe látogat el, és része az Amerikai Külügyminisztérium hat országot magába foglaló európai turnéjának.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron.

Ha nem szeretnéd, vagy nem tudod kinyomtatni a jegyed, az Átrium Film-Színházban elég, ha okostelefonon bemutatod, vagy bemondod a jegyvásárlásnál használt nevet és e-mail címet.
  Cím
  Hogy tetszett?