Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BERNÁTH IMRE: TESTVICC
Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház - Jurányi Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Bernáth Imre artista, légtornász, bohóc, komikus évekig a Cirque du Soleil társulatának volt tagja..."Physical comedy": még ismeretlen kifejezés és ismeretlen műfaj hazánkban. Univerziális játékstílus, mely a kommunikáció határait szeli át testbeszéddel. A "testi komédiás" akrobata zsonglőr, mozgás-színész, komikus és nem utolsó sorban légtornász egy személyben egy személyben, ki közben egy szót sem szól, de mégis beszél!!

Bernáth Imre artista, légtornász, bohóc, komikus évekig a Cirque du Soleil társulatának volt tagja. Műsorainak erőssége nem csak a szakmai profizmusban rejlik, de az interaktivitásban és a nézőkkel való kommunikációban is. Miután a világhírű cirkusztól megvált, a legnagyobb francia testi komédiás mesterek tanítványaitól tanult. Az ott töltött idő lenyomatát, gyümölcsét tárja most elénk egy szórakoztató és felszabadult estén, mely különleges élményt nyújt mindenkinek.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?