Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
NYITOTTKÖR: A VIRÁGNAK MEGTILTANI...
Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház - Jurányi Kamaraterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Nyitott Kör
A virágnak megtiltani...
színházi nevelési előadás kapcsolatokról, szerelemről, szexualitásról200 évvel ezelőtt egy fiatal 15-16 éves korára nemileg érett volt és 17-18 évesen családot alapított. Manapság tizenkét-tizenhárom évesen érnek a kamaszok, és akár harminc évesek is elmúlnak, mire gyereket vállalnak. Mit kezdünk ezzel a rengeteg idővel?
Vágyakozunk, frusztrálódunk, sóvárgunk és szexelünk. Aztán boldogok vagyunk, bűntudatot érzünk, csalódunk és újrakezdünk vagy kiégünk.
Kétszáz évvel ezelőtt az udvarlás, a szerelem és a házasság pontosan meghatározott keretek között történt. Manapság mindenki úgy él, és úgy szeret, ahogy akar, és egyre kevesebb a támpont…
Mikor lépjük át a küszöböt? Meddig tolhatók a határaink? Miről szól mindez?
Az etűdökből építkező színházi előadás a fiatalkori szexualitás témáját járja körül. Az előadást követően arra keressük a választ, hogy a színházi eszközökkel megjelenített problémák és élethelyzetek hogyan és mennyiben jelennek meg a mai fiatalok életében.

Játszók: Fekete Réka-Thália, Horváth Dóra, Márton Gábor Csaba, Rábavölgyi Tamás
A rendező munkatársa: Mucha Oszkár (Osonó)
Jelmez: Bozsik Ágnes
Dramaturg: Meszlényi-Bodnár Zoltán
Programvezető: Emődi Klaudia/Meszlényi-Bodnár Zoltán

Rendező: Fazakas Misi (Osonó)
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?