Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ESZME - FABÓK MANCSI BÁBSZÍNHÁZA: A HALHATATLANSÁG ORSZÁGA
Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház - Jurányi Kamaraterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Gazdag népmesekincsünk mindegyik darabja szimbolikusan az emberi Élet valós céljait, küzdelmes feladatait és az odáig vezető út nehézségeit tárja elénk. Mesénk főhősét az emberiség örök misztériuma hajtja: létezik-e az Örökélet - Halhatatlanság országa? Királyfink hosszú útja során csodatevők segítségével végül célba ér. Sokáig mégsem tudja élvezni az időtlenséget, erős honvágya miatt visszatér meglátogatni apját, anyját. Ám míg ő Halhatatlanság országában néhány napot tölt el, addig a földön több ezer esztendő szalad el. Ezért szüleit sem találhatja meg, s az elárvult királyfira ekkor rátalál még az öreg Halál is. Végül a halhatatlanság országának királynője és a Halál küzd meg egymással a királyfiért.

Zenész: Orbán Dénes

  Stáblista
Játssza 
Fabók Mariann 
Bábok 
Opra Szabó Zsófia 
Bábok 
Lellei Pál 
Díszlet 
Mátravölgyi Ákos 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?