Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
DALOK ÉS TIKOS MESÉK - WOLF KATI KONCERTSZÍNHÁZ
RAM Colosseum - RaM Colosseum

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Wolf Katit már akkor ismertük, amikor még nem is tudtuk hogy ismerjük. Ő énekelte Vuk dalát, majd hosszú évek múltán a televízió segítségével robbant be ismét az életünkbe.Telt házas koncertek, Magyarország képviselője az Eurovizios dalfesztivál döntőjében, címlapok asszonya... de ki az a nő, aki mindezek mögött van? Egy anya a szomszédból? Egy lány aki álmodni mert? Egy szenvedélyes nő? Ki az a Wolf Kati?

A koncert-színház premierjén az Ő világát ismerhetjük meg korábban tőle még nem hallott dalokkal és titkos mesékkel. Legkedvesebb dalait, élő zenekari kísérettel, táncosokkal adja elő.

Wolf Kati a RAM Colosseum színpadán, ahogyan még nem láthattuk őt.
  Stáblista
Énekesnő 
Wolf Kati 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A RaM Colosseumban a pénztárban ki tudják nyomtatni a jegyed, ha előzetesen átküldöd azt a rampenztar@experidance.hu email címre - kérjük, ehhez mindenképp időben érkezz!
  Cím
  Hogy tetszett?