Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ROMA HUNGARICUM - A MAGYAR CIGÁNYZENE VIRTUÓZAI
RAM Colosseum - RaM Colosseum

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A magyar cigányzene virtuózai
Roma Hungaricum Állami Művészegyüttes

Közreműködik: Fonyó Barbara és Egyházi GézaA koncert műsorán a magyar cigányzene legnépszerűbb darabjai mellett, Erkel, Kodály, Bartók alkotásai is hallhatók. A zenekari számokon túl, az est két vendégművésze közreműködésével a magyar opera és operett irodalom közkedvelt melódiái is felcsendülnek.

A koncert napján, délelőtt 10:30 órától, a Zenekar tagjai Hangszervarázs címmel, játékos, bevezető zenei programra várják a 3-10 éves korosztályt. Hangszerbemutató, közös zenés mesélés és tánctanulás. Igazi családi program a RAM Colosseum színháztermében.
  Szereposztás
Színész 
Fonyó Barbara 
Színész 
Egyházi Géza 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A RaM Colosseumban a pénztárban ki tudják nyomtatni a jegyed, ha előzetesen átküldöd azt a rampenztar@experidance.hu email címre - kérjük, ehhez mindenképp időben érkezz!
  Cím
  Hogy tetszett?