Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ÚJ GENERÁCIÓK €“ JOSEF Å PAčEK (HEGEDŰ) ÉS AZ ERKEL FERENC KAMARAZENEKAR
Budapesti Tavaszi Fesztivál - Szépművészeti Múzeum

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.3 / 10) - 68 értékelés alapján
  Leírás
A cseh hegedűművész generációjának egyik legnagyobb tehetsége, olyan versenyeken szerepelt kimagasló eredménnyel, mint a brüsszeli Erzsébet Királynő Verseny (2012), a Michael Hill Nemzetközi Hegedűverseny (2009) vagy a Carl Nielsen Hegedűverseny (2008). Tanulmányait a Curtis Intézetben, valamint Itzhak Perlman irányításával a Juilliard Schoolban fejezte be. Egyik New York-i koncertjének kritikusa felfigyelt Josef Å paček magyaros vitalitású játékára. A nemzetközi szólistakarrier mellett jut energiája arra is, hogy ellássa a Cseh Filharmonikus Zenekar koncertmesteri teendőit is.Műsor:

Vivaldi : Négy évszak – A tavasz
Corelli: D-dúr concerto grosso
Mendelssohn: d-moll hegedűverseny
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1146 Budapest, Dózsa György út 41. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?