Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TELTHÁZ (BDAY EDITION) - GYURKI BEATRIX, TÓTH VERA GÁBRIEL
Orfeum Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Nosztalgikus dalok, hiteles Lady Gaga- és Adele-feldolgozások, táncos betétek csábítják a közönséget a táncparkettre a nagyhangú énekesnő estjén.Nosztalgikus dalok, hiteles Lady Gaga- és Adele-feldolgozások, táncos betétek csábítják a közönséget a táncparkettre a 2012-es év egyik tehetségkutató műsorában indult énekesnő műsorában.

Mindenki érezte már a libabőrt, mintha egy mini áramütés szaladna végig a testünkön. Önkéntelenül összehúzzuk magunkat az érzéstől, de ez a bizsergés mégis egy pozitív visszajelzés is lehet, amelyet testünk ad nekünk. Húúú, de jól esett… S persze már azt is tudjuk, hogy ezért is a „huncut” dopamin a felelős.
A libabőrérzet furcsa elegye a pulzusszám, a légzés és a hőmérséklet megváltozásának. És még erősebb tud lenni például zenehallgatás közben, amikor az érzelmeinkre hat az, amit hallunk.

Gyurki Beatrix hangja betölti a teret, ereje átjárja mindenünket, de leginkább őszintén szól hozzánk. Egy ember, aki bármennyire is jól látható jelenség a színpadon, mégis elbújik a dalokba, hogy lelkét lemeztelenítve adja át nekünk érzéseit.

Kerek egészet alkotnak koncertjén az elementáris erő és a lágy dallamok. Érzelmekkel feltöltve térhetünk majd haza a Teltházról.
S hogy a valóságban is legyen telt ház, várunk mindenkit, aki egy jó libabőrt szeretne estére…

Sztárvendégek: Tóth Vera & Gábriel

Programkezdés 21 órakor.
Kapunyitás 20 órakor.
Vacsorázási lehetőség 23 óráig.

Jegyárak:
Egységesen: 1.500 Ft

  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyed bemutathatod a mobilodon, vagy vidd magaddal kinyomtatva papíron.
  Cím
1073, Erzsébet krt. 43-49. (Corinthia Grand Hotel) Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?