Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
LIZA ME - FARKAS GÁBOR GÁBRIEL KONCERTJE
Orfeum Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Gábriel 12 éve a show világának meghatározó alakja, nemzetközileg elismert énekes-konferanszié. A Kabaré c. musicalben és egyéb színházi szerepeiben is a klasszikus revü és varieté világából merített tapasztalataiból tudott különleges alakításokat formálni.

Ezen az új orfeumi - színházi estén - a Broadway zsargonjával élve: Night Club Act - a musicaltörténelem legenergikusabb színésznője, LIZA Minnelli és kedvenc szerzőpárosa, Fred Ebb és John Kander előtt tiszteleg. A tőle megszokott jazz trió élőzenei kíséretét most fúvóskarral bővíti, hogy a legautentikusabb módon szólaljanak meg Liza Minelli életének legmeghatározóbb dalai. Korra és nemre való tekintet nélkül válogatott a Fred Ebb – John Kander szerzőpáros olyan nagy sikerű munkáiból mint a Kabaré, a Chicago vagy a New York, New York, valamint felcsendülnek még olyan ikonikus szerzők művei, mint Henri Mancini, Jule Styne, vagy Stephen Sondheim.

A dalok eredeti nyelven szólalnak meg, így valóban úgy érezhetjük magunkat, mintha a Broadway egyik jeles klubjába csöppentünk volna… Gábriel, mint a Kabaré konferansziéja vezeti be a nézőt ebbe a varázslatos világba, majd szerepről szerepre változik át. Egy kicsit színház, egy kicsit koncert, finom vacsora és kellemes italok mellett.

Program kezdés 21 órakor.
Kapunyitás 20 órakor.
Vacsorázási lehetőség nyitástól 23 óráig.Teltház esetén asztaltársaságok összeültetése előfordulhat. Megértésüket kérjük, amennyiben az Önök által kívánt méretű helyek már nem állnak rendelkezésre!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a jegyvásárlás nem jelent automatikusan asztalfoglalást, amennyiben nem a helyszínen vagy az interneten váltják meg a jegyet. Ezért kérjük, az asztalfoglalást megerősíteni szíveskedjenek a fenti telefonszámon, vagy a foglalas@orfeumclub.hu e-mail címen.

Jegy- és asztalfoglalás: foglalas@orfeumclub.hu, tel: + 36 309 48 64 48. A lefoglalt helyeket a foglalástól számított 48 óráig tartjuk, ezért kérjük, hogy fenti jegyvásárlási lehetőségek egyikén a jegyeket megvásárolni szíveskedjenek. A foglalást a program előtt 48 órán belül a program kezdete előtt 24 óráig tartjuk, 24 órán belül pedig foglalni foglaltság függvényében lehet telefonon.
Köszönjük megértésüket!

A műsorváltozás jogát fenntartjuk.

  Szereposztás
Színész 
Farkas Gábor 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyed bemutathatod a mobilodon, vagy vidd magaddal kinyomtatva papíron.
  Cím
1073, Erzsébet krt. 43-49. (Corinthia Grand Hotel) Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?