Töltjük rögvest!
 
Kedves vásárlónk! A központi jegyrendszer hibája miatt átmenetileg nem működik a jegyvásárlás. Nézz vissza később, addigra remélhetőleg helyreáll! Köszönjük a türelmed, nagyon várunk ma színházba!
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KALAUZ JUTKA - PREMIER
Átrium Film-Színház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.6 / 10) - 83 értékelés alapján
  Leírás
Zenés pitypalatty Egri Mártával.

Orlai Produkciós Iroda előadása.Azt álmodtam az éjjel; Zúgnak a traktorok; Egy boldog nyár Budapesten; Dal Sztálinvárosról; Munka után, estefelé; Troli-trolibusz és így tovább az 1950-es évek legnagyobb slágerei. És aki ezeket előadja nem más, mint Kalauz Jutka. Ő imádja a munkáját, a kartársait, az életet.

Reggel van, Jutka felkel. Ezen a napon is munkába készül, délutános lenne. Csöngetnek. A postás levelet hoz, igaz nem aznapi a levél, de tovább nem volt halogatható a kézbesítés. A postás tudja mi van a levélben, eddig azért nem adta át, mert kedveli a „füttyös kalauznőt”.

Kalauz Jutkát kitelepítik, már este indulnia kell.

Jutka munkába indulás helyett csomagolni kezd! Nem szomorú, ő mindent megért, olyannak fogadja el az életet amilyen. Most ez van, ő továbbra is jókedvű, életvidám. És nem adja fel, nem éli meg tragédiaként a dolgot, hanem énekel, márcsak azért is, mert ez nem komoly színdarab, hanem „csak” egy zenés este EGRI MÁRTÁVAL, azaz Kalauz Jutkával és Heilig Gábor zenekarával!
  Stáblista
Rendező 
Böhm György 
Jelmez 
Kemenesi Tünde 
Látvány 
Menczel Róbert 
Zenei szerkesztő 
Nemlaha György 
Produkciós vezető 
Ranschburg Edit 
Zenei vezető 
Heilig Gábor 
Zenei vezető 
Gátos Iván 
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!