Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
EGY VARÁZSFUVOLA €“ A THÉATRE DES BOUFFES DU NORD VENDÉGJÁTÉKA
Budapesti Tavaszi Fesztivál - Müpa - Fesztivál Színház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.3 / 10) - 68 értékelés alapján
  Leírás
Peter Brook évek óta tervezi, hogy színre viszi A varázsfuvolát. Mozart remekművét végül – abban a formában legalábbis, ahogy az operaházak két évszázada „koptatják” – nem rendezte meg, helyette elkészítette az Egy varázsfuvolát. A párizsi Bouffes du Nord-ban, 2010 végén bemutatott előadás – ezzel búcsúzott Brook a színháztól – bejárta és azóta is folyamatosan járja a világot.Inspirálja, izgalomban tartja közönségét. Brook rendkívül bátran nyúlt a mozarti alapdarabhoz. Elhagyta a mellékszereplőket, csak a legfontosabb figuráknak adott szót, Paminának és Taminónak, Papagenónak és Papagénának, az Éj Királynőjének, Sarastrónak és Monostatosnak. Előadásában nincsenek nagy, operai hangok, nincs zenekar, a zenét egyetlen zongorista szólaltatja meg. Nyitány sincs és néhány zenei szám is hiányzik. A játék gördülékenységéről két prózai színész is gondoskodik. Brook operája – írta egy kritikusa – nem foglalkozik a mágiával, a szabadkőművességgel, a szimbólumokkal, csak a mesét mondja, az egymásra-találás nagy mítoszát. Mozart – állítja a rendező – ma így játszaná.

Rendező: Peter Brook
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1095  Budapest, Komor Marcell u. 1. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?