Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
K:AVIART A KATONÁBAN
Katona József Színház - K:antin.

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.9 / 10) - 226 értékelés alapján
  Leírás
A Katona és a Kaviart sorozatában egy művész, egy tudós és katonás színészek járnak körbe egy-egy témát. Május 30-án Lugosi Viktória vendége Rácz Zoltán, az Amadinda vezetője és dr. Bazsó Péter, idegsebész főorvos lesz, kedvenc irodalmi szövegeiket pedig Borbély Alexandra és Pálos Hanna szólaltatja meg.

Az est témája: Hol lakik a tehetség? A kézben vagy az agyban?
Avagy technikai határok a zenében és az idegsebészetben

30 éve még egyetemi klubokban kezdték, ma már ott állnak a Royal Albert Hall vagy a Carnegie Hall színpadán is. John Cage nekik írt darabot, Steve Reich és Ligeti György is nekik komponált. Az Amadinda ütőegyüttes kezdetben jó ötletnek tűnt, mára világkarriert futott be. Az alapító Rácz Zoltánt, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem professzorát - akinek mesterkurzusaira Amerikától Ausztráliáig sorban állnak – érdemes közelebbről is megismerni.

Dr. Bazsó Péter idegsebész. Döbbenetes felvételeket mutat arról, mire képes már ma az idegsebészet és ő már azt is tudja, hogy mi az, ami hamarosan valóra válik. Meddig mehet el egy sebész, vannak-e a lehetőségeknek etikai korlátai? Átjárhatóak-e a határok a pszichiátria és a sebészet között? És persze hol lakik a tehetség? Vendégeink ezúttal nem csak mesélnek, minden érzékszervünkre hatnak.

Május 30., 20:15
Helyszín: a Katona előcsarnoka

Nézőinket a Bortársaság látja vendégül egy pohár borra.

A K:aviart-est része Katona+ sorozatunknak, melyben felnőtt- és gyerekprogramokkal, koncertekkel, felolvasóestekkel és rengeteg egyéb eseménnyel várjuk nézőinket a 2012 nyarán felújított és átépített előcsarnokunkban, illetve ajándékboltunkban, a Könyv és Boltban.
  Szereposztás
Színész 
Borbély Alexandra 
Színész 
Pálos Hanna 
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
1052, Petőfi Sándor u. 6. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!