Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
A GAMMASUGARAK HATÁSA A SZÁZSZORSZÉPEKRE
KoMod Színház - Színházterem Komod

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Paul Zindel: A gammasugarak hatása a százszorszépekre
Dráma két részben

Beatrice, a férje halála után egyedül neveli két lányát egy amerikai külvárosban. Egy csonka család, mely csonka viszonyoknak biztosít teret. Egymás iránti kötődésük csak rögeszme, hármójuk jelleme három kópia, három összecsengő metódus: míg Matilda, aki a biológia szerelmese, gamma-sugárral kezelt virágmagokat nevel, addig Ruth félmeztelen rohangál az iskolaudvaron. Anyjuk hosszú évek óta csak abszurd fantáziái által lépte át otthonuk küszöbét.

Az alapvetően szomorú és gyakorlatilag kilátástalan alapszituáció tagadhatatlanul vidám, illetve komikus cselekménnyé fejlődik. Az elbeszélés és az előadás határozott törekvései szerint megoldást keres, kérdéseket tesz fel és válaszol meg a szeretet (mint gamma-sugár) virágot (mint reményt) fakasztó potenciájáról.

„Ha majd a sugárzást jobban megértjük, eljön egy nap, amikor az atomrobbanásból keletkező erő megváltoztatja egész eddig ismert világunkat. És ezek nagyszerű változások lesznek; álmainkat meghaladó, csodálatos dolgok, és én azt hiszem, egész lelkemmel hiszem, eljön a nap, amikor a hálás emberiség köszönetet mond Istennek a csodálatos áldást hozó atomenergiáért.” (Paul Zindel)
  Szereposztás
Színész 
Andresz Kati 
Színész 
Kelemen Tímea 
Színész 
Szabó Sára 
Színész 
Széplaki Szilvia 
Színész 
Balogh Viktória 
  Stáblista
Rendező 
Mokány Csaba 
Művészeti vezető 
Szuda M. Barna 
Művészeti vezető 
Farkas Róbert Szabolcs 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1126, Királyhágó u. 5/B Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?