Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BRAHMS-EST KOMLÓS PÉTERREL, KÉT HEGEDŰ-ZONGORASZONÁTA, ZONGORÁN KÖZREMŰKÖDIK: KOVALSZKI MÁ
Bartók Emlékház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.3 / 10) - 4 értékelés alapján
  Leírás
Két hegedű-zongoraszonáta

Műsor:
G-dúr szonáta op.78
A-dúr szonáta op.100Komlós Péter hegedűművész, annak idején a legendás Zathureczky-iskola egyik legtehetségesebb szólista-jelöltje, kamarazene tanára, Weiner Leó bíztatására -- Devich Sándorral, Németh Gézával és Mező Lászlóval szövetkezve -- már huszonkét esztendősen vonósnégyest alapított, amely együttes aztán -- 1963-tól felvéve Bartók Béla nevét -- egyedülálló hungaricumként, több mint félévszázadon át öregbítette a magyar zene jóhírét a nagyvilágban. A társas zenélés felejthetetlen évtizedei után Komlós a közelmúltban professzori meghívást kapott Japánba és Amerikába. A Primárius, talán ennek ihletésére is, ezúttal ismét a szólistaság pódiumára lép, s e hangversenyen -- megidézve hegedűművészi múltját, ifjúkori zenei élményeit -- amolyan jutalomjátékként szólaltatja meg Kovalszki Máriával Brahms szonátáit.

Zongorán közreműködik: Kovalszki Mária
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?