Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MARICA BÁBSZÍNHÁZA: JÉGVIRÁG
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Tárgyjátékos animáció, interaktív játékok A Marica Produkció előadása

Az ember rátapasztja az orrát az ablaküvegre és várja a csodát. Nem is unalmas a tél, talán még izgalmas is. Marica és Mari tarka tarisznyájából kevélyen ugrik elő a jégcsap, majd a veréb, a rigó, a farkas és más mese Kányádi Sándor írásaiból. Életre kel a zsebkendő, a sál, az olló, a nagymama csipkés terítője. Persze nem maguktól, hanem a két Marik varázslatától, akik már számtalan gyereknek szereztek örömet, szakmai körökben tárgyanimációnak nevezett technikájukkal. Feketerigó, veréb, farkas és mennyi minden más népesíti be tarkabarka tarisznyájukat. A verseket Buda Gábor zenésítette meg. Előadják: Tárnok Marica és Sz. Nagy Mária bábművészek A MARICA Produkció előadásai kicsiknek és nagyobbaknak egyaránt szólónak, s minden alkalommal más-más téma köré épül fel az interaktív program. Jegyet csak akkor kell váltanod, ha már betöltötted a hármat. És ha ez nem lenne elég, minden jegy mellé jár egy pohár limonádé és mesekeksz tízóraira.   Ajánlott korosztály: 3 éves kortól www.maricaprodukcio.com  
  Szereposztás
Színész 
Tárnok Marica 
Színész 
Sz. Nagy Mária 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?