Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SZERETNI BOLONDULÁSIG SZULÁK ANDREÁVAL
Orfeum Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Szeretni bolondulásig – Szulák Andrea estje.

Magyar táncdalok dzsessz köntösben Szulák Andreával és a műfaj jeles magyar képviselőivel. Andalító utazás a magyar zene csillagainak ösvénye mentén.Páratlan élmény részesei lehetnek a budapesti Orfeum vendégei ezen a dzsesszestén. Szulák Andrea a tőle megszokott alázattal és profizmussal, a Szeretni bolondulásig című lemezének dalaival kápráztatja el közönségét Balázs Elemérrel és ifj. Szakcsi Lakatos Bélával karöltve, de saját bevallása szerint esze ágában sincs felvenni a versenyt a műfaj jeles magyar képviselőivel. A popstafétát azonban átadja a mostani fiataloknak.

Szulák Andrea természetes és közvetlen kommunikációjával született háziasszony, konferanszié. Az énekesnő magát szerényen a produkció csupán egy elemének, a hatodik hangszernek aposztrofálja, akinek megtiszteltetés, hogy a „fiúk” befogadták maguk közé. Mintha egy baráti társaság jött volna össze egy zenés, sztorizós találkozásra, ami alatt a magyar szívnek és fülnek kedves melódiák – Szeretni bolondulásig, Félteni kell, Találkozás egy régi szerelemmel, Valaki kell nekem is, Mondd, miért szeretsz te mást, A legtöbb ember, Nem történt semmi, Holnap, ki tudja, holnap látsz-e még? – csendülnek fel dzsesszes hangzásban.

A színpadon első osztályú zenészek örömzenélése folyik a szabadság érzésének tetőfokán. Andalító utazás ez a magyar zene csillagainak ösvénye mentén, tisztelgés az Apostol együttes, Cserháti Zsuzsa, Karády Katalin, Kovács Kati, Máté Péter, Mikes Éva, Ruttkai Éva, Szécsi Pál, Tolnay Klári és Zalatnay Sarolta előtt.

Közreműködik
Balázs Elemér – dob
ifj. Szakcsi Lakatos Béla – zongora
Fenyvesi Márton – gitár
Lakatos ’Pecek’ Krisztián – nagybőgő
Zana Zoltán – szaxofon

Programkezdés 21 órakor.
Kapunyitás 20 órakor.
Vacsorázási lehetőség 23 óráig.

Jegyárak:
Prémium: 2.500 Ft
Standard: 1.500 Ft
  Stáblista
Énekesnő 
Szulák Andrea 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyed bemutathatod a mobilodon, vagy vidd magaddal kinyomtatva papíron.
  Cím
1073, Erzsébet krt. 43-49. (Corinthia Grand Hotel) Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?