1 Válassz előadást

2 Válassz jegyeket

3 Add meg az adataid

4 Fizess online
 Töltjük rögvest!
ÚJSZÍNHÁZI BESZÉLGETÉSEK TAKARÓ MIHÁLLYAL
Új Színház - Bubik István Stúdiószínpad
10.0 / 10
8 értékelésből
Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a   Főoldalon!
A korábbi nagysikerű Wass Albert–, Vörösmarty–, Petőfi– és Mikszáth estek után idén is folytatódik a népszerű, Takaró Mihály irodalomtörténész vezette "Újszínházi beszélgetések" irodalom– és színháztörténeti sorozat.

Április 15–én Csokonai Vitéz Mihály: Az özvegy Karnyóné s két szeleburdiak című iskoladrámájáról beszélget Takaró Mihály Dörner György igazgató–rendezővel, valamint Karnyónéval, azaz Timkó Eszterrel, és a két szeleburdival: Bánföldi Szilárddal (Tipptopp) és Tóth János Gergellyel (Lipitlotty).

A beszélgetést vezeti: Takaró Mihály

Az Újszínház érdeklődő nézői havonta egyszer a színművek háta mögé tekinthetnek, illetve szerzőik életének különleges fordulataival ismerkedhetnek meg. Mindez Takaró Mihálynak, a tévéből is ismert irodalomtörténésznek köszönhető. Amit Takaró professzor nem tud a magyar irodalom titkairól – azt nem is feltétlenül fontos tudni. És amit ő tud, azt megosztja az Újszínházi beszélgetések literatúra–ínyenc közönségével, s a száraznak éppen nem mondható prózát a meghívott művészvendégek versmondásával, felolvasásával, vagy akár személyes élményeik felidézésével színesíti.

Helyszín

Új Színház
Budapest, 1061, Paulay Ede utca 35.
Térkép
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be. Köszönjük!