Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
VÁMOS MIKLÓS ESTEK ROCK AND SMÚZ SOROZAT I.
Játékszín - Nagyszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.1 / 10) - 6501 értékelés alapján
  Leírás
V. M.-nek 42 (azaz negyvenkét) éve nem volt gitár a kezében. Hajdani zenekara (Gerilla) miatt annyi zaklatás és hátrány érte (részben politikai), hogy elment tőle kedve, azt hitte örökre. 2012 márciusában
meglátott egy A Fender gitárt a hangszerboltban, és beleszeretett. A gitár voltaképp nő. Isteni nő. Istennő. Gondoljunk csak az alakjára. És ez egy fekete nő – mindannyiunk álma, valljuk be, férfitársak.Ugorjuk át a részleteket, a gyakorlást, a kottaolvasási jártasság leporolását majd továbbfejlesztését. V. M. megalakította Rock & Blues Band-jét. Ez egy fiatal, feltörekvő, kéttagú zenekar, az átlagéletkor ötvenkilenc év. A társ B. T. (Bornai Tibor, a KFT-ből). Ő ugyan profi zenész, de billentyűsként, a gitáron félig-meddig kezdő. Volt – háromnegyed éve.

Azóta rendszeresen próbálnak, és újabban föl is lépnek, magyarított Lennon, McCartney, Eric Clapton, Elvis Presley, Illés stb. számokkal, meg az új saját szerzeményekkel. Immár a tízedik koncertnél tartanak. Ezek persze egyben beszélgetős estek is. V. M. úgy érzi, talált magának még egy szenvedélyt (az írás és az olvasás mellé), amellyel elszórakozhat, amíg él.

Felhívjuk kedves nézőink figyelmét, hogy a pótszékek nem rendelkeznek háttámlával!

  Szereposztás
Színész 
Vámos Miklós 
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!