Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TALAMBA ÜTŐEGYÜTTES KONCERTJE GYEREKEKNEK
Játékszín - Nagyszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.1 / 10) - 6501 értékelés alapján
  Leírás
Ki ne látott volna gyermeket, aki dob vagy más ütőhangszer láttán önfeledt játékba kezdett. Még a sokszor zárkózott gimnazisták és a komoly felnőttek sem tudnak ellenállni, ha módjuk nyílik egy - egy csillogó, csilingelő hangszer kipróbálására. A Talamba Ütőegyüttes Gödöllő ezt az ösztönös kíváncsiságot szeretné kielégíteni, hangszerbemutatójával minden korosztály számára tartalmas, változatos szórakozást nyújtva.Az ütőhangszerek rendkívüli sokszínűségét mutatja meg a 60 perces előadás, amely során már az óvódás korúak is megismerkedhetnek az igényes, színvonalas komolyzenével és könnyűzenével, miközben játszva tanulnak. A koncerten a gyermekek - akár rendhagyó énekóra keretén belül - találkozhatnak többek között a xilofonnal, marimbával, vibrafonnal, steel drum - mal, conga - val, óceándobbal, esőfával, dobfelszereléssel, gongokkal, apróhangszerekkel (maracas, claves, agogo, kolomp, guiro, stb.) és még sok más érdekes, különleges ütőhangszerrel. Talán még a káposztás hordók, vagy a tahiti fák is előkerülnek a Talamba "varázsbőröndjéből".

Felhívjuk kedves nézőink figyelmét, hogy a pótszékek nem rendelkeznek háttámlával!

Az előadást 4-10 éves gyermekeknek ajánljuk!
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!