Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
COSI FAN TUTTE-OPERA BEAVATÓ
Csiky Gergely Színház - Nagyszínház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Ritka a tehetségeknek olyan együttállása a zenetörténetben, amikor egy vérbeli opera komponista megtalálja egy kortársában az épp hozzáillő librettistát. Olyan írót, aki nemcsak kiszolgálja a komponista elképzeléseit, hanem egyben irodalmi értéket is hoz létre, s így zene és szöveg egyenlő rangon jelenhet meg a színpadon.Mozart három legismertebb olasz nyelvű operájában – Figaro házassága, Don Giovanni, Cosi fan tutte – épp ez a helyzet. Ez a három opera négy év leforgása alatt készült el és mindhárom opera librettistája Lorenzo da Ponte. Mozart legnagyobb sikereit ennek a három operájának köszönhette és a mi koncertsorozatunk is ezt a három operát fogja górcső alá venni négy kiváló fiatal opera énekes és három fantasztikus hangú kaposvári színész segítségével. Olyan összefüggések után kutatunk ebben a három operában a beszélgetős koncertek alatt, amelyek egy szokványos opera előadása alatt nem kerülhetnek elő. Most lehetőségünk nyílik visszaismételni egy-egy részt, ráérősen kutakodhatunk a zenei szövet és énekszólamok összefüggésében és egy jelenetet többféleképpen is „kipróbálhatunk”. A mozarti opera-színpad bebarangolására hívjuk a hallgatóinkat.

Harmadik, és egyben utolsó alkalommal a zenés tréfa tárgya a Cosi fan tutte.
  Szereposztás
Énekel 
Herczenik Anna 
Énekel 
Cseh Antal 
Énekel 
Gábor Géza 
Énekel 
Kolonits Klára 
Énekel 
Nyári Szilvia 
Énekel 
Kőrösi András 
Énekel 
Hüse Csaba 
  Stáblista
Zongorázik-vezényel-mesél: zeneszerző, zongoraművész 
Dinyés Dániel 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?