Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ZSUZSIKA HANGJA
RAM Colosseum - RaM Colosseum

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Az előadás bizonyos fokig a kisebb színházlátogatóknak egy” beavatás” is a színház titkaiba,hiszen megbeszéljük benne, kik dolgoznak a színházban, mi a próba, miben különbözik egy próba az előadástól, stb. De mindezek mellett nagyon vigyázunk arra is, hogy megmaradjanak a csodák, amelyek ámulatba ejtik a nézőket.Elvarázsolja a közönséget a színészek játéka, a zene, a fények, a díszlet, a bútorok, a jelmezek. A színpadon most éppen a Hamupipőke című darabra készülnek a színészek. Zsuzsika művésznő lesz Hamupipőke és Flórián művész úr lesz a Királyfi. Azt a jelenetet próbálják, amikor Hamupipőke csodálatos ruhájában megjelenik a bálon, és a Királyfi beleszeret. A színházban a mesék tündére vigyáz arra,hogy Hamupipőkét csak olyan kislány játszhassa, aki maga is kedves, szerény, segítőkész és akkor a Királyfi majd tudja kit válasszon. Ő pedig elvarázsolja Zsuzsika hangját,hogy tanulva ebből a kalandból, megérdemelje a koronát.
  Szereposztás
Zsuzsika 
Bakonyi Csilla 
Flórián 
Keller János 
Flórián 
Kurkó J. Kristóf 
Öltöztetőnő 
Zsurzs Kati 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A RaM Colosseumban a pénztárban ki tudják nyomtatni a jegyed, ha előzetesen átküldöd azt a rampenztar@experidance.hu email címre - kérjük, ehhez mindenképp időben érkezz!
  Cím
  Hogy tetszett?