Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

BÍRÓ ESZTER & FALUSI MARIANN KONCERT
Átrium Film-Színház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Egy kicsit ide, egy kicsit oda

Vendég: Varró DánielKét előadóművész, két külön történet, kétféle megközelítés, mégis van, ami közös. A két énekesnő találkozása a színpadon igazi unikum a magyar zenei életben.

A hol népzenei, hol jazzes, hol popos, táncra hívó dalok egy 21. századi multikulturális zenei folyammá állnak össze. Födő Sándor “Fodo”, a zeneszerző (Ezter, Nikola Parov Quintet) és Hegyi György, a szövegíró (Emil Rulez) teremtették meg ezt a világot a két énekes személyiségére, különleges hangjára komponálva. A végeredmény pedig sok új friss, dinamikus dal tele iróniával, átgondoltsággal, amelyek olykor húsbavágóan szólnak a közönséghez. Kirobbanó energia, érzelmek, humor, játékosság, igazi felhőtlen örömzene jellemzi az estét!
  Szereposztás
Énekes 
Bíró Eszter 
Énekes 
Falusi Mariann 
Vendég 
Varró Dániel 
  Stáblista
ütőhangszerek, zongora 
Födő Sándor FODO 
gitárok, mandolin 
Hámori Máté 
cimbalom 
Szabó Dániel 
harmonika 
Gera Gábor 
basszusgitár 
Papesch Péter 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron.

Ha nem szeretnéd, vagy nem tudod kinyomtatni a jegyed, az Átrium Film-Színházban elég, ha okostelefonon bemutatod, vagy bemondod a jegyvásárlásnál használt nevet és e-mail címet.
  Cím
  Hogy tetszett?