Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TOJÁSÉJ
Maladype Színház - Ódry Padlás

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.3 / 10) - 192 értékelés alapján
  Leírás
ÚJRA TOJÁSÉJ - A MALADYPE SZÍNHÁZ ÉS AZ ENYEDI SUGÁRKA JAZZ TETT KÖZÖS JÁTÉKA!

A Maladype Színház „világlátott” (USA, India, Lengyelország, Németország, Szerbia, Olaszország, Csehország) Tojáséj előadása a színház liverpool-i vendégjátéka előtt május 16-án szombaton 19:30 órától ismét látható a Színház- és Filmművészeti Egyetem Ódry Padlásán. Ezen a  különleges estén a Maladype négy színésze és az Enyedi Sugárka Jazz Tett egymást inspiráló impulzusaiból születik meg a lírai, vad, érzéki improvizatív játék. Weöres Sándor címként választott egysorosának törékeny szépségét felfedezve, a Maladype társulatának tagjai szavak nélkül, játszi könnyedséggel fogalmazzák meg viszonyaikat (egymáshoz és önmagukhoz) hétköznapi játékaink természetes nyelvén. Ártatlan és ártatlannak tetsző játékok követik egymást, a változatos zenei kavalkádból lendület, életöröm árad, s játék közben mindennapjaink láthatatlan színháza is láthatóvá válik.                            
Enyedi Sugárka gondolatai a rendhagyó estéről: "Olyan inspiráló kihívást kaptam a Maladype Színház által, ami több szinten megmozgathatja bennem az előadóművészt. Izgalmasnak találom a különböző színházi tereket, a színészi játék közben kibontakozó varázslatot, ami mindig az adott pillanatban kell, hogy megszülessen. Örülök, hogy kifejezetten élő műfajokat kapcsolhatunk össze a Tojáséjben, hiszen ezen a ponton az érzéseket, történeteket átadó éneklés, a korszakokat és különböző zenei kultúrákkal átitatott rögtönzésekkel teli jazz is találkozik.” RENDEZŐ: BALÁZS ZOLTÁN

Játsszák: Lendváczky Zoltán, Orosz Ákos, Páll Zsolt, Tankó Erika
Díszlettervező: Katus György
Jelmeztervező: Breckl János
Asszisztens: Szilágyi Ágota
Produkciós vezető: Balázs Katalin

Vélemények az előadásról:

„Titkos. Ősi. Modern. Ódon. Gyermekin ártatlan. Ravaszdin fortélyos. Magától értetődőn egyszerű. Bonyolult, mint egy kínai fejtörő. Nem érteni, holott világos, mint a kelő hajnal a patak partján.”
Molnár Gál Péter: Tojáséj
„A konkrét történetek nélkül is tartalmasan epikus, magatartás- és kapcsolat-ősmintákat közlő jelenetek füzére, koreográfiája lágy, álombeli mézektől ittas rendező, a remeklő Balázs Zoltán fejében, akaratában, idegeiben született meg, hogy a Maladype tagjai éljék, forogják, zuhanják, csússzák sárrá, arannyá, sárarannyá.”
Tarján Tamás: Nyolcvanperces etűd
  Szereposztás
Színész 
Lendváczky Zoltán 
Színész 
Orosz Ákos 
Színész 
Páll Zsolt 
Színész 
Tankó Erika 
  Stáblista
Rendező 
Balázs Zoltán 
Díszlet 
Katus György 
Jelmez 
Breckl János 
Zenei munkatárs 
Sáry Bánk 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

Ha nem szeretnél vagy nem tudsz nyomtatni, a Maladype Bázisnál elég az is, ha a jegyed bemutatod okostelefonon a pénztárban a kinyomtatott papír helyett - más módon viszont nem tudják elfogadni a jegyet.
  Cím
1088, VIII.ker. Vas utca 2/c Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?