Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
LÁTHATATLAN VACSORA
Láthatatlan Kiállítás - Láthatatlan Vacsora

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Az új helyszínünkön ismét elérhető a Láthatatlan Vacsora programunk! A teljes sötétségben immáron nemcsak az erdőt, a város zajait vagy a frissen főtt kávé illatát érezheted, hanem kellemes környezetben, felhőtlen légkörben, halk zene mellett tölthetsz el egy felejthetetlen estét péntekenként! Képzeld el, hogy kialszik minden fény! Teljes sötétségében, minden vizuális segítség nélkül teheted próbára érzékszerveid. Ízek és illatok vesznek körbe, édes, keserű, érett, ropogós, fűszeres, borsos…

Nem látod, ízleled. A láthatatlan vacsora során magad is meg fogsz lepődni azon a tényen, hogy szaglásod és ízlelésed valójában mennyire fejlett, látás nélkül mennyire kiteljesednek az illatok és az ízek.
Kóstolj és érezz!
Élj át élőzene kíséretében egy vidám, szórakoztató estét a barátaiddal, esetleg egy igazán eredeti vak randit. A részvétel kizárólag előzetes bejelentkezés alapján lehetséges itt vagy a +36 20 771 42 36 - os telefonszámon, de írhatsz nekünk az info@lathatatlan.hu-ra.
Csak a kiállításra látogatóknak 17:45 az utolsó időpont ezen a pénteki napon!
2 fogásos vacsora 5390 Ft / fő, tartalma:

Láthatatlan túra
Láthatatlan Kóstoló-tál
Egy szabadon választott étel.
Az ár az italfogyasztást nem tartalmazza!
4 fogásos vacsora 6890 Ft / fő, tartalma

Láthatatlan túra
Láthatatlan Kóstoló-tál
Egy szabadon választott leves
Egy szabadon választott főétel (Húsétel esetén köretet is válassz.)
Egy szabadon választott desszert
Az ár az italfogyasztást nem tartalmazza!
A helyszínen al a carte fogyasztásra lehetőséget nem tudunk biztosítani. ( A menü rendeléseket előre, legalább 24 órával a rendezvény napja előtt kérjük leadni.)

Érkezés 18:30-19:00 között.  Bankkártyás fizetés a helyszínen nem lehetséges! Ha olyan barátoddal érkezel, aki nem beszél magyarul, kérj idegen nyelvű vezetést! A kiállítás speciális jellege miatt, fontos, hogy olyan nyelvű vezetést kapjál, amin biztonsággal megértesz mindent, ami elhangzik. Idegen nyelven csak meghatározott napokon és időpontokban tudunk túravezetést biztosítani, melyekre kötelező a helyfoglalás. Megkérjük Vendégeinket, ne tolmácsoljanak, minden esetben érdeklődjenek idegen nyelvű csoportjaink indulásáról. A láthatatlan vacsora és borkóstoló programunk esetében az idegen nyelvű vezetés díja 5000 Ft/csoport, mely eloszlik a csoport tagjai között. Egy turnus maximum 10 fővel indulhat.
Bővebb információ:
www.lathatatlan.hu
info@lathatatlan.hu
Telefon: +36 20 771 42 36
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Ettől az eladóhelytől még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, kérjük, ezügyben náluk érdeklődj!
  Cím
1024, Kis Rókus utca 16-20. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?