Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
PARASZTOPERA
Budapesti Operettszínház - Raktárszínház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Pintér Béla - Darvas Benedek: Parasztopera

A Budapesti Operettszínház Pesti Broadway Stúdiójának növendékei Földes Tamás rendezésében vizsgaelőadásként hozták létre a produkciót, olyan sikerrel, hogy 2013 januárjától Raktárszínházunkban is látható.Pintér Béla és Darvas Benedek "modern balladáját" zeneileg leginkább a barokk opera és az erdélyi magyar népzene dallamvilágának nagyszerű "találkozása" jellemzi.

"A történet talán sokak számára ismerős lesz. Nekem a nagymamám úgy mesélte, hogy Szabadszállás környéki emberekkel történt ez meg nagyon régen. Bocsássák meg nekem, ha egyelőre csak annyit árulok el belőle, hogy lesz benne néhány boldogtalan sorsú ember, szenvedély, humor, vérfertőzés és gyilkosság. Akinek tetszik, nézze meg többször is! Akinek nem tetszik, nézesse meg magát!" - Pintér Béla

Közreműködik: Kovács Adrián - zongora
  Szereposztás
Roland 
Kabai Alex 
Baloghné 
Jenes Kitti 
Balogh Imre 
Vizi Dávid 
Julika 
Gőbölös Krisztina 
Etelka 
Bori Réka 
Tündérke 
Czigány Judit 
Feri 
Zádori Szilárd 
Állomásfőnök 
Barkóczi Sándor 
Cowboy 
Brasch Bence 
  Stáblista
Rendező 
Földes Tamás 
Koreográfia 
Rogács László 
Korrepetitor  
Mihalics János 
Író 
Pintér Béla 
Zeneszerző 
Darvas Benedek 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Az Operettszínházban nagyon csúnyán fognak rád nézni, ha nem nyomtatod ki a jegyed. Vészhelyzetben valahogy talán megoldják, de ilyen esetben legkésőbb 45 perccel a kezdés előtt érj a pénztárhoz!
  Cím
  Hogy tetszett?