Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BERKES GABI KARÁCSONYI KONCERTJE
Orfeum Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Berkes Gabriella énekesnő gazdag pályafutása során a világ leghíresebb musicaleinek címszerepeit énekelhette el telt házas előadásokon.
A Vukán Györggyel alkotott Once upon a dream című lemezükből készült nagy sikerű koncert után most egy új esttel örvendezteti meg rajongóit az Orfeumban.
Énekel azokból a dalokból, amelyek zenei pályafutása során elkísérték, és olyan számokat is hallhatunk majd, amelyeket mindig csak szeretett volna elénekelni.
Az életvidám, tündöklő énekesnő fiát, Berkes Olivért és kollégáját, Farkas Gábor Gábrielt kérte fel, hogy legyenek a vendégei.
A csupa érzelem estből nem maradhatnak ki a csodás karácsonyi dalok sem.

Balázs Elemér: Dob
Balázs József: Zongora
Komjáti Áron: Gitár
Lakatos-Pecek Krisztián: Nagybőgő

Koncert 20 órától.
Kapunyitás 19 órakor. Vacsorázási lehetőség folyamatosan.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a jegyvásárlás nem jelent automatikusan asztalfoglalást, amennyiben nem a helyszínen vagy az interneten váltják meg a jegyet. Ezért kérjük, az asztalfoglalást megerősíteni szíveskedjenek a fenti telefonszámon, vagy a foglalas@orfeumclub.hu e-mail címen.

Jegy- és asztalfoglalás: foglalas@orfeumclub.hu, tel: + 36 309 48 64 48. A lefoglalt helyeket a foglalástól számított 48 óráig tartjuk, ezért kérjük, hogy fenti jegyvásárlási lehetőségek egyikén a jegyeket megvásárolni szíveskedjenek. A foglalást a program előtt 48 órán belül a program kezdete előtt 24 óráig tartjuk, 24 órán belül pedig foglalni foglaltság függvényében lehet telefonon.
Köszönjük megértésüket!

A műsorváltozás jogát fenntartjuk.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyed bemutathatod a mobilodon, vagy vidd magaddal kinyomtatva papíron.
  Cím
1073, Erzsébet krt. 43-49. (Corinthia Grand Hotel) Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?