Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KERESZTES ILDIKÓ ÉS A MENTORÁLTAK KLUBKONCERTJE
Orfeum Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Keresztes Ildikó tavasszal újjáalakult zenekarával, a Keresztes Band-del ad koncertet az Orfeumban. A műsorban többféle műfaj képviselteti majd magát: „Énekelni fogok szinte az összes lemezemről saját dalokat és feldolgozásokat, illetve külföldi slágereket, így mindenki talál majd kedvére valót."A koncertre vendégeket is hívott, mégpedig három fiatalembert, akik az utóbbi években országos ismertségre tettek szert. „Mivel pályám során sok énekes koncertjén szerepeltem vendégként, én is nagyon szerettem vol
na fellépőket hívni. Mivel az életemben most nagyon meghatározó szerepet játszik az X-Faktor, így három egykori mentoráltamat hívtam meg, Király L. Norbit, Takács Nikolast, illetve Baricz Gergőt.”

A dobnál Borbély Zsolt, a billentyűknél Popper Péter, a basszusgitárnál Lőrincz Viktor, a szólógitárnál pedig Szűcs János lesz majd látható, hallható.

Nyitás: 20:00
Koncertkezdés: 21:00

Jegyek korlátozott számban kaphatóak. Siess, nehogy lemaradj róla. Teltház esetén asztaltársaságok összeültetése előfordulhat.

Jegy- és asztalfoglalás: foglalas@orfeumclub.hu, tel: + 36 309 48 64 48. A lefoglalt helyeket a foglalástól számított 48 óráig tartjuk, ezért kérjük, hogy fenti jegyvásárlási lehetőségek egyikén a jegyeket megvásárolni szíveskedjetek. A foglalást a program előtt 48 órán belül a program kezdete előtt 24 óráig tartjuk, 24 órán belül pedig foglalni foglaltság függvényében lehet telefonon.

A műsorváltozás jogát fenntartjuk.
  Szereposztás
Színész 
Keresztes Ildikó 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron.

Ha nem szeretnéd, vagy nem tudod kinyomtatni a jegyed, akkor a vásárlásnál használt név bemondásával is beengednek az Orfeum Clubban.

Ha esetleg gondod volt a bejutással ebben a színházban, jelezd felénk kérlek a címen!

  Cím
1073, Erzsébet krt. 43-49. (Corinthia Grand Hotel) Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?