Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
NÁRAY ERIKA & KÖKÉNY ATTILA €“ SZERELEM ÉS SZENVEDÉLY
Orfeum Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Mi történik akkor, ha egy színész-énekes számos musical szerep után találkozik 2010 aranylemezes férfi hangjával? Egy fantasztikus duett műsor. Slágerek, ahogy eddig még soha nem voltak hallhatók. Náray Erika és Kökény Attila Szerelem & Szenvedély című zenés műsora élőzenekarral az Orfeumban.
Fél évvel ezelőtt úgy alakult, hogy egy rendezvényen együtt énekelt Náray Erika és Kökény Attila. Akkor még nem ismerték egymást, de az őket támogatók közül mind azt mondták a közös produkció hallatán, hogy nagyon jól

 működtek együtt, jöhet a folytatás. Teltek a hetek, hónapok, zenekart szerveztek, és egyre többet lehetett látni őket együtt szerepelni. A hasonló zenei ízlés és a közös munka hamar meghozta gyümölcsét. Az Of Course együttessel megszületett egy dal, "A szív zenél" címmel, melyből videoklip is készült.

A két művész olyannyira élvezte az együttműködést, hogy egyik ötlet után jött a másik, amiből összeállt a Szerelem & Szenvedély koncert anyaga, amellyel rövidesen országjáró turnéra indul a duó és természetesen zenekaruk, akik minden állomásra elkísérik őket.

A formáció a közelmúltban az Orfeumban adott először ízelítőt koncertjéből a sajtó képviselőinek: a műsor nagy sikert aratott a megjelentek körében. Náray Erika és Kökény Attila énekelt többek között Máté Péter, az R-Go és Kovács Kati slágereit énekelték, magyarul adták elő a "Mambo No 5" című dalt és a "Cheek to Cheek" című szerzeményt. Az eseményen felcsendültek szólók is, ám egytől egyig kicsit áthangszerelve, swinges, latinos stílusban. Akik pedig megszólaltatják a dalokat: Balogh László - dob, Sárközy Lajos - hegedű, Duka László - hegedű, Samu István - gitár, Radics József - basszusgitár, valamint Juhász Attila - zongora, valamint természetesen Náray Erika és Kökény Attila.

A produkció zenei vezetője Bereczki Zoltán. 

Zongora: Juhász Attila
Hegedű: Sárközy Lajos
Nagybőgő: Radics József
Gitár: Samu István
Dob: Balogh László

Koncert 21.00 órától.
Kapunyitás 20 órakor. Vacsorázási lehetőség folyamatosan.

Teltház esetén asztaltársaságok összeültetése előfordulhat. Megértésüket kérjük, amennyiben az Önök által kívánt méretű helyek már nem állnak rendelkezésre!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a jegyvásárlás nem jelent automatikusan asztalfoglalást, amennyiben nem a helyszínen vagy az interneten váltják meg a jegyet. Ezért kérjük, az asztalfoglalást megerősíteni szíveskedjenek a fenti telefonszámon, vagy a foglalas@orfeumclub.hu e-mail címen.

Jegy- és asztalfoglalás: foglalas@orfeumclub.hu, tel: + 36 309 48 64 48. A lefoglalt helyeket a foglalástól számított 48 óráig tartjuk, ezért kérjük, hogy fenti jegyvásárlási lehetőségek egyikén a jegyeket megvásárolni szíveskedjenek. A foglalást a program előtt 48 órán belül a program kezdete előtt 24 óráig tartjuk, 24 órán belül pedig foglalni foglaltság függvényében lehet telefonon.
Köszönjük megértésüket!

A műsorváltozás jogát fenntartjuk.
Minden jog fenntartva.

  Szereposztás
Színész 
Náray Erika 
Színész 
Kökény Attila 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyed bemutathatod a mobilodon, vagy vidd magaddal kinyomtatva papíron.
  Cím
1073, Erzsébet krt. 43-49. (Corinthia Grand Hotel) Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?