Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
CATHERINE GALLAGHER'S IRISH DANCE TORNADO
Dunaújváros Sportcsarnok

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Catherine Gallagher's Irish Dance Tornado szuperprodukciója.

Az ír sztepp tánc dívája, ͍rország Nemzeti Bajnoka Catherine Gallagher, a világ nagyszínpadai után, a magyarországi turné részeként, Dunaújvárosba is ellátogat.

A többszörös ír sztepp tánc világbajnok egy fantasztikus új show-t hozott el a hazai közönségnek: gyönyörű fellépő ruhák, fergeteges ritmus, új modern, koreográfiák, és akár önálló koncerttel is felérő élő zenekaros ír dallamok. Catherine Gallagher új táncműfajt teremtetett, amely egyszerre őrzi az ír sztepptánc hagyományait, de közben mégis modern és megújult. A TORNADO, nevének megfelelően magába „szippant" és összetársít sokféle stílust és műfajt, legyen az akrobatikus tánc, vagy balett, egy különleges, kihagyhatatlan kulturális élményt ígérve! Catherine imádja Magyarországot és kultúránkat, így a magyar nézők előtt tisztelegve, egyik koreográfiájában magyar néptáncelemek is megjelennek.

Az est sztárvendége: Barry John Gallagher, a Lord of the Dance szólótáncosa.

Az előadás kétszer ötven perces.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
2400 Dunaújváros, Eszperantó u. 4 Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?